Vanliga frågor

Vanliga frågor

HUR KAN JAG BETALA FÖR MIN BESTÄLLNING?

Vi använder oss av olika betalningsmetoder. Se våra betalningsmetoder i kassan.

INOM VILKEN TID KAN JAG RETURNERA MIN BESTÄLLNING?

Du har möjlighet att returnera eller byta din produkt/produkter upp till 2 veckor efter produkten har levererats.

VAD HAR JAG FÖR ÅNGERRÄTT?

Ångerrätten gäller från den dag dina produkter har levererats och 2 veckor framåt. Återbetalning sker så snabbt som möjligt efter att produkten/produkterna har anlänt till vårt lager och vi siktar alltid på att du har pengarna på ditt konto 3-5 arbetsdagar efter det. Av hygienskäl kan vi inte ta tillbaka öppnade/använda produkter

VAD HAR NI FÖR LEVERANSTIDER?

Så snabbt som möjligt men målet är 2-5 arbetsdagar. Vissa tider är belastningen väldigt stor och då kan det dröja någon extra dag jämfört med normala omständigheter.

VAD KOSTAR FRAKTEN?

Frakten kostar i dagsläget 49:- Beställer du över 499:- blir ordern fraktfri.

NÄR KOMMER MIN BESTÄLLNING?

Vi kommer behandla din beställning så fort som möjligt och normal leveranstid är 2-5 dagar efter att ditt köp har genomförts. Under högsäsong när många fler shoppar hos oss kan det dröja lite längre.

JAG HAR INTE FÅTT NÅGON ORDERBEKRÄFTELSE?

Orderbekräftelsen ska komma inom någon minut efter att köpet är slutfört. Kontrollera att orderbekräftelsen inte har hamnat i skräpposten, kontakta oss annars så hjälper vi dig.

VAR KAN JAG HÄMTA MITT PAKET?

Paketet levereras till uppgiven adress eller till närmaste Postnord serviceställe. Fyll i rätt postnummer då det är postnumret som styr vart ditt paket hamnar. Under leveransens gång kan du spåra paketet på postnord.se med ditt kollinummer, som du hittar i leverans mailet. Så snart paketet har anlänt till ditt serviceställe så skickas en SMS avisering till dig som du tillsammans med giltig legitimation behöver vid uthämtning. Du kan även använda ditt kollinummer för att lösa ut din order. Viktigt att ditt namn överensstämmer med din legitimation för att kunna hämta ut ditt paket.

VAD GÖR JAG OM MITT PAKET ÄR SKADAT?

Är paketet och/eller innehållet skadat när du hämtar ut det ska du anmäla det direkt på servicestället. Ta gärna en bild på skadan på plats och anmäl direkt till Kundservice.

VAD HÄNDER OM JAG INTE KAN ELLER VILL HÄMTA UT MITT PAKET?

För alla paket som inte hämtas ut inom 14 dagar debiterar vi kunden en avgift på 150 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering sammanlagt. Betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr) samt dröjsmålsränta och ev. inkassokostnader. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt serviceställe och skicka tillbaka det till oss med kundretur alternativt att du kontaktar oss och talar om att du inte har möjlighet att hämta ut paketet.

HAR NI MOTTAGIT MIN RETUR?

Så fort vi har mottagit och hanterat din retur skickar vi ett mail med ytterligare information om byte/återbetalning till dig. När du lämnar in din retur till ditt ombud kommer du att få ett kvitto med ett kollinummer. Du kan med hjälp av kollinumret spåra returen på Postnords hemsida, så tänk på att alltid spara kvitteringen.